שילוב נכון של לחם כפרי בתזונה היומית

1875
מתילדה 0 04-10-2019

אם תשאלו את עצמכם כיצד נפתח לכם היום, בטח תאמרו כי הוא מתחיל בהשכמה מהירה של הילדים ויציאה מהירה מהבית בדרך לעבודה. ובדרך מלבד הכנת קערת קורנפלקס לילדים, אתם שכחתם לאכול! מחקרים מראים כי אכילת ארוחת בוקר בכל יום משפרת את הזכרון, מסייעת בפעילות היומית ומעלה את הסוכר בדם. לכן אין זה מפליא שאנשים נוטים להכין לעצמם כריך לדרך שמורכב מלחם, ירקות וממרח תואם. כריך הוא ארוחת בוקר מומלצת במיוחד גם לילדים וגם למבוגרים ואם אתם מחליפים את הלחם השחור או החלה בלחם כפרי התרומה אף כפולה.

חשיבותו של לחם כפרי בתזונה שלכם

בשנים האחרונות גילו עד כמה לחם כפרי עשיר בדגנים ובריא מאוד לגוף האדם. העובדה כי קצב פירוקו בגוף האדם הוא איטי, מסייע בכך שאנחנו שבעים לאורך זמן. בנוסף לחם כפרי שיוצא חם מהתנור הוא פשוט טעים יותר. לחמים כפריים יכולים להיות מגוונים מאוד ולכלול צימוקים, דגנים, גרעינים וגם מכילים חיטה מלאה. הדגש בהכנת הבצק של לחם כפרי הוא שיהיה תמיד רך ולא רטוב או דביק כדי שלא יתייבש בתנור.

 

חשיבותו של לחם כפרי

 

שילוב של לחם בארוחה בשרית

אומנם לחם הולך מצויין עם ארוחה חלבית במיוחד אם אנחנו בוחרים מנות קלות הכוללות ירקות וגבינות אז לחם בצד בהחלט משביע ומאפשר להשלים את המנה. חברות קייטרינג חלבי מציעות להזמין לחמים שלמים לצד המנות המוזמנות וגם חנויות המוכרות סלטים מצרפות שתי פרסות לחם בצד.

אך מה קורה שאתם מחליטים לאכול מנה בשרית עשירה עם תוספות? האמת שהנושא הזה נתון לשיקול דעתכם. מצד אחד ארוחה בשרית כוללת שתי תוספות כך שלא בטוח שתצטרכו לחם כי תתמלאו מהמנה העיקרית אך אם אתם מזמינים מרק מהביל וחם במיוחד בעונת החורף תשקלו לצרף פרוסת לחם ממגון סוגי לחמים שהחברה מציעה. לחם ומרק הם מנה מושלמת שגם טעימה וגם מאוד משביעה.

הכנת לחם ביתי

הכנת לחם בבית היא פעולה שדורשת לא מעט עבודה, ניסיון ויכולת עבודה עם סוגי בצקים שונים. בצק דורש זמן הכנה ולישה לא מעטה. לעיתים זמן ההשקעה לא תמיד שווה את הזמן לאנשים עובדים ולכן תוכלו להזמין מאפים מתוקים או לחמים טריים בקונדיטוריה הסמוכה לבית שלכם.

0 תגובות
כתבו לנו תגובה
מאשר תצוגת התגובה באתר
הקודם חזרה לבלוג הבא
קטגוריות
פוסטים אחרונים
תגיות
ללא גלוטן טבעוני פסח ללא סוכר מגשי אירוח
תשארו מעודכנים
אודות מתילדה
מתילדה היא עסק משפחתי אשר הוקם בשנת 2009, על ידי יעקב ורונית אונר, ונקרא על שם סבתא של יעקב .
שילובי הטעמים המסורתיים, ניחוחות של בית, היחס האישי והחם לכל לקוח ולקוח הם אלו שמשכו את כל לקוחותינו להתאהב ולהתמכר בקונדיטוריה .
קונדיטורית מתילדה מציעה כבר משעות הבוקר המוקדמות, כריכים טריים, לחמים שנאפים במקום, מאפים טריים לצד הקפה הכי טוב בעיר.
בימי שישי לצד חגיגת מאפים ועוגות ויטרינה יש גם עוגות ועוגיות מיוחדות וביתיות, אוכל מוכן ביתי טרי ואיכותי ובנוסף מנות טבעוניות.
בקונדיטורית מתילדה ניתן להשיג מידי יום עוגות ויטרינה במגוון רחב , עוגיות , קישים ועוגות שמרים משובחות (קראנצים) לצד לחמי מחמצת טבעיים הנאפים במקום, ובנוסף מגוון מוצרים טבעוניים וללא גלוטן, ללא סוכר.
בחגים מציעה הקונדיטוריה את מיטב תוצרתה.
שתפו
תודה על פניתכם
ההודעה התקבלה במערכת,
נחזור אליכם בקרוב.
השארו מעודכנים!
מעוניינים לדעת על מוצרים חדשים, הטבות ומבצעים? מלאו את הטופס ונשמח להיות בקשר.
מאשר/ת קבלת דוא"ל
תודה על פניתכם
ההודעה התקבלה במערכת,
נחזור אליכם בקרוב.